Se Sokolem na kopečky - individuální oslava výročí 28.října

Vzhledem k současné situaci ohledně pandemie onemocnění covid-19 není možné pořádat společné oslavy výročí založení Československé republiky 28.října.

Jako určitou náhradu se Komise turistiky OV ČOS rozhodla uspořádat „virtuální“ akci, které se může každý zúčastnit individuálně při dodržení všech bezpečnostních pravidel, a proto vydává následující výzvu:

Oslavme každý sám, a přesto všichni společně, výročí založení našeho státu!
Udělejme každý něco pro své zdraví!
Vydejme se na procházku do podzimní přírody!

1) Dne 28. října 2020 vystup, vyjdi, vylez, vyjeď na kole či koloběžce nebo se jinak doprav vlastní silou na jakýkoliv kopeček, kopec, horu, vrchol, skálu či pahorek, ať už v okolí svého bydliště nebo poblíž místa aktuálního pobytu.
Pokud nemůžeš z jakéhokoliv důvodu ven, vyjdi aspoň na půdu nebo na balkon, vylez na zahradě na strom . . . .

 

2) Oslav na tomto vrcholu 102. výročí založení Československé republiky tím, že se na místě vyfotíš s jakoukoliv sokolskou (vlajka, znak, kokarda, tričko, ...), nebo státní (vlajka, vlaječka, znak, ...) symbolikou (ideálně s oběma symbolikami).
 

3) Pošli svou fotku se sokolskou nebo státní symbolikou na email jbroz@sokol.eu nebo ji sdílej na facebookové stránce události, která bude umístěna na facebookovém účtu Odboru všestrannosti ČOS – od 28. do 29.10 do 24:00 hodin.
K fotce uveď své jméno (stačí křestní) a místo, kde jsi fotku pořídil.
(Zasláním fotografie souhlasí každý účastník se zveřejněním této fotografie na internetových stránkách
www.sokol.eu a na facebooku České obce sokolské a facebooku Odboru všestrannosti).
 

4) Jako odměnu obdržíš obratem virtuální pamětní list akce – buď emailem, nebo přes zprávu na Facebooku.
Pokud se v roce 2021 zúčastníš jakékoliv Hlavní turistické akce Sokola, které pořádá Komise turistiky OV ČOS a na které jsi srdečně zván, obdržíš tam otisk pamětního razítka a také placku (buton) akce
Se Sokolem na kopečky - 28. říjen 2020
Seznam hlavních turistických akcí Sokola najdeš na stránce www.sokol.eu
 

5) Tři nejlepší fotografie budou oceněny věcnými cenami od České obce sokolské. Za nejlepší fotografie budou považovány ty tři fotografie, které získají nejvíce lajků na facebooku. 

 

Připomínáme, že všichni účastníci, jsou povinni dodržovat všechna aktuálně účinná nařízení vlády ČR a ostatní omezení vyplývající ze současné epidemické situace.

Anna Jurčíčková, v. r.
náčelnice ČOS
Petr Svoboda, v. r.
náčelník ČOS
Dušan Petráš, v. r.
vedoucí komise turistiky OV ČOS


 

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu